Particulieren

Home > Particulieren
Groenliefhebbers en hobbyisten

Particulieren

Topkwaliteit tuinplanten voor particulieren! Wij zijn uw partner in topkwaliteit tuinplanten. Met een paar muisklikken bestelt u eenvoudig bij uw Online Plant Market dealer. U heeft de keuze uit meer dan 4.000 soorten tuinplanten. Dit enorme assortiment wordt samengesteld door het aanbod van ruim 450 kwekerijen te combineren. Deze partijen zijn 24/7/365 beschikbaar op onze marktplaats. Uw order wordt direct vanaf de kwekerij geleverd, voor de best mogelijke prijs. Online Plant Market hanteert voor particulieren een minimale bestelwaarde van €250,00. U betaalt geen verzendkosten!

Registreer als klant
Ontdek

Het gemak

  • Online Plant Market vormt een netwerk van dealers uit verschillende regio’s in Europa. Samen kunnen we u een zeer uitgebreid en actueel assortiment tuinplanten aanbieden.
  • Elke dealer heeft een eigen webwinkel waar u tuinplanten kunt bestellen.
  • Na registratie wordt u automatisch ingedeeld bij één van onze dealers.
  • Naast de kwantiteit controleren wij  dagelijks de kwaliteit, waardoor u alleen het beste van het beste van ons kunt verwachten.
Ervaar

De webshop

Klik hier om de demo versie van onze webshop te proberen! In deze demoversie staan geen prijzen vermeld, maar het geeft een aardige indruk van de functionaliteiten en het uitgebreide assortiment!

Om toegang te krijgen tot de volledige versie kunt u zich registreren.  Klik op de button hieronder om naar het registratieformulier te navigeren.

Ik wil de volledige versie!
Inspiratie

Uit onze gids

Samen sterk

Onze dealers

Online Plant Market

In 90 seconden